Akik néha idepislantanak:

Gondok, kérések, kérdések.

Ha bárki valamit kérdezni, kérni szeretne akkor az írjon a pspteam@freemail.hu-ra

Köszönjük!

Megnyilvánulásaim a bloggal kapcsolatban.

Sziasztok!

Társat keresek a bloghoz. Ha valaki csatlakozni akar, az küldjön egy e-mailt a személyes adataival, és egy általa készített cikket bármely témában a pspteam@freemail.hu címre.

Mellesleg továbbra is várom kérdéseiteket ugyanerre a címre.

Milyen az új blog?

Ott voltál az OSG-n?

Tetszett az OSG12?

2009. december 3., csütörtök

Fekete-Fehér


Ez a két szó egyet jelent az ellentéttel, a jó-rossz, szép-csúnya és még sorolhatnám... Egye dolog azonban közös bennük. Vegyük csak a jót és a rosszat. Mind a kettő küzd valamiért, az mindegy, hogy milyenek az érdekei de küzd! Az alap, két szín között is van hasonlóság csak kicsit ütögesd meg a fejed! (ha Micimackónak bejött akkor talán neked is:) Mind a kettő...nem...inkább így mondom: egyiksem szín.
Elég a filozofáló gondolatokból! Amit én megfigyeltem, az az, hogy a gördeszkás világban több fajta ember létezik, de ebből csak a totális ellentéteket fogom bemutatni.
Az első arról a csoportról szól akik jól érzik magukat deszkázás közben és leginkább a sport szeretetéért űzik. Amiben tudnak segítenek a "kisebbeknek" és nem verik szét a parkot, mert van annyi eszük hogy a "saját házába nem szarnak be". (persze a "menőzés" itt is jelen van néha...) Akár hova is gurulnak, mindig mosolyognak, ami a tisztelet leróvása érdekében történik.
A másik group azért deszkázik, hogy felvágjon a barátai és a lányok körében. Deszkával a kezükbe vagy a lábuk alatt Superman-nek képzelik magukat és feszítve elindulnak a közeli parkba vagy egy jó spot felé. Felhúzott orral suhan végig a téren, majd a kiszemelt áldozaton elcseszett trükköt egy kiadós rugdalással feledteti. Ha még egyszer-kétszer nem úgy sikerül valami akkor előkerül a kisfejsze... Minden egyes embert, aki lehet deszkás, eladó, mérnök, újságíró legszívesebben elrugdosna az útjából mondván én vagyok a...
Ennek a kettő kategóriának több mellékfajtája van de ha ezt elolvasod akkor nézz magadba és döntsd el, te melyikhez tartozol. Ezt azért írtam hogy mindenki elgondolkozzon magáról.

Remélem sikerülni fog!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése