Akik néha idepislantanak:

Gondok, kérések, kérdések.

Ha bárki valamit kérdezni, kérni szeretne akkor az írjon a pspteam@freemail.hu-ra

Köszönjük!

Megnyilvánulásaim a bloggal kapcsolatban.

Sziasztok!

Társat keresek a bloghoz. Ha valaki csatlakozni akar, az küldjön egy e-mailt a személyes adataival, és egy általa készített cikket bármely témában a pspteam@freemail.hu címre.

Mellesleg továbbra is várom kérdéseiteket ugyanerre a címre.

Milyen az új blog?

Ott voltál az OSG-n?

Tetszett az OSG12?

2010. március 17., szerda

Your budy will fit


A télen szerintem mindenki eltespedt és sajnos ilyenkor jó ha másfél órát el tudok gurulgatni a majdnem friss levegőn. (biztos kevesen vannak akik egy füves réten éldegélnek)
Ehhez hozzátartozik még egy kicsi levegőzés és...
Ezt mindenki tudja!
Ezenfelül az lenne az első, hogy csökkentjük a napi boldogsághormon és a b*zivvizek adagját. Az energiaital helyett, ami csak az utolsó csöppig kifacsarja belőled az energiát igyunk inkább ásványvizet. (Ha nem szereted facsarj bele citromot)
Aki emeletes házban nem a földszinten lakik, és nem volt oda a sétáért az most sem fog örülni: Fontos a lépcsőzés. Ez 200 kilókalóriát éget ki belőlünk.
Ha nem vagy egy sportoló alkat és inkább kockulni szeretsz akkor ajánlom a WII-t. Meglepő de tudományos eredmények szerint ha tizenkét órát játszunk, körülbelül 1840 kalóriát égetünk el.
Próbálkozz mélyebb légzésekkel hogy több oxigén jusson a kicsi kis testedbe. Ne vesd meg a sétát se, de nem azt mondom, hogy Pakstól sétálj el Debrecenig.
Érdeme barna rizst enni amitől biztosan nem fogsz éhezni de nem is növesztesz "saját nevelést".(pocikát) Ha nem veted meg a kemény, szerintem ízetlen, a csonthéjas cuccokat például a mandulát vagy a diót akkor szerencséd van mert ezek kisebb energiabombák.
Már aki szereti a spenótot és/vagy a káposztát (de akkor nem társaságba egyed, mert kiszagolják) annak folsav A- és C-vitamin jut ömlesztve a szervezetébe, ami szintén segít a talponállásba. És most jön a kedvencem a hagyma. Van egy olyan érzésem, hogy ebből se kéne enni egy buli előtt, de ha már ráfanyarodsz jó ha tudod hogy ez minden bacit kiírt.
A joghurt is megfontolandó választás. Ez megerősíti az immunrendszeredet.

Csonthéjban ennyi lenne a történet, ha ezt betartod akkor tavasz közepe felé egész rendben leszel.

2010. március 16., kedd

Gyártósor

Egy dologból volt már neked több? Volt már olyan, hogy a nagyitól ugyanazt a pólót kaptad karácsonyra mint tavaly?
Na valami ilyesmi lesz ez a következő cikk is.
Nemrég egy különös, inkább rémisztő élményben volt részem.
Képzeljünk el minimum négy fiút (asszem azok voltak) akik nyakig be vannak öltözve. Ezzel természetesen nincs is baj de mindegyiknek ugyanolyan volt a cipőjük, gatyájuk pulóverük, kötelük. (az a kis sálszerű valami)
Mintha valamilyen gyártósorról szedték volna le a 2010-es prototípust.
Ez ahhoz tudnám hasonlítani, mint mikor a Star Wars-ban bemutatják, hogy hogyan "születnek" a klónok.
Természetesen minden ember megszületik egyszer és mindenkinek vannak barátai akik valamilyen ruhában flangálnak. Ekkor lépsz fel először a gyártósorra és ettől kezdve fogod azt enni, csinálni amit a haverod, még ha te nem is szereted. Ez nem jó!
Már ilyenkor le kell szállni!
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy akár deszkás, akár BMX-es mindig maradj meg önmagadnak és ne próbálj más lenni. Járj olyan ruhába ami neked tetszik még ha más meg is szól érte.

Az egyéniség mindenek felett!!!