Akik néha idepislantanak:

Gondok, kérések, kérdések.

Ha bárki valamit kérdezni, kérni szeretne akkor az írjon a pspteam@freemail.hu-ra

Köszönjük!

Megnyilvánulásaim a bloggal kapcsolatban.

Sziasztok!

Társat keresek a bloghoz. Ha valaki csatlakozni akar, az küldjön egy e-mailt a személyes adataival, és egy általa készített cikket bármely témában a pspteam@freemail.hu címre.

Mellesleg továbbra is várom kérdéseiteket ugyanerre a címre.

Milyen az új blog?

Ott voltál az OSG-n?

Tetszett az OSG12?

2010. augusztus 25., szerda

Abban az időben...


Nyár bácsit megmérgezte ősz anyó, aki egy nagy ládába zárta, ami évente csak egyszer nyílik ki.
Sajnos ezt mi is kezdjük megérezni!
Példaként szolgáljon az, hogy este hatkor már sötétedik, a nap mostanában nem igazán került a látószögembe. Ezek nem lennének nagy problémák, sőt, így nem kell félni az ásványvíz -mert ugye azt kell inni- felforrásától.
Ami nagy baj, az a felhők könnye, hiszen esőben még a kutya is a lakásba menekül.
Persze nem vagyunk se vattacukorból, se fából, de a deszkánk igen, emiatt ha kint hagyjuk, egy alapos áttörölgetés nem árt.
Ezt leszámítva a vizes betonon való deszkázás nagyon élvezhető, ha nem fekszel, ugyanis powerslide-olni mindenki imád, és ezt az élményt a haverokkal is jó megosztani.
Az iskolakezdés miatt nagyon macerás dolog lesz a deszkázás szeptembertől egészen júniusig. A munkáról már ne is beszéljünk...
Ezek veszik el igazán a szabadidőt, ami a mi kultúránk lételeme.
Mostantól visszajön a hétvégi, (rossz idő esetén) szoba-deszkázás, az időjárás jelentésekre való rácuppanás, a fedett parkok, és kis placcok kiszuperálása.
Ha nincs hova menned gondolkozz el régi jó napokon, mikor még deszkázgattál a városban spotokat, és vizet keresve, vagy amikor a parkban skate-t játszottatok és közben két srác a hátatok mögött próbálta beadni az fs. 180 inward heelflip-et piramison.
Abban az időben minden orr tele volt szívva a megolvadt wax, és a szabadság illatával...