Akik néha idepislantanak:

Gondok, kérések, kérdések.

Ha bárki valamit kérdezni, kérni szeretne akkor az írjon a pspteam@freemail.hu-ra

Köszönjük!

Megnyilvánulásaim a bloggal kapcsolatban.

Sziasztok!

Társat keresek a bloghoz. Ha valaki csatlakozni akar, az küldjön egy e-mailt a személyes adataival, és egy általa készített cikket bármely témában a pspteam@freemail.hu címre.

Mellesleg továbbra is várom kérdéseiteket ugyanerre a címre.

Milyen az új blog?

Ott voltál az OSG-n?

Tetszett az OSG12?

2009. június 16., kedd

Deszkások


Mesélek nektek egy történetet, amit még tavaly nyáron láttam.
Éppen hazafelé tartottam, amikor megláttam két deszkás srácot egy patikánál. Nyilván nem gyógyszert akartak venni, mert a kezükben lévő deszkával bámultak egy négyes lépcsőre. Egy darabig bámulgatták aztán leültek. Az egyik elővette a cigiét (amitől...hát lássuk be, nem leszel tőle jobb, csak a tüdődet rongálja) és megkínálta a mellette ülőt. Semmi tiltakozás nélkül kikapott egy szálat és rágyújtott.
Mit mondjak róluk? Ők igazi "szép magyar " (káromkodva) nyelven beszéltek. Az öt perces fetrengés után az egyik felkelt, és egy Kickflipet nyomott a négyes lépcsőn. A másik tapsolt, és ujjongott. Ekkor elgondolkodtam: Egy remény, talán mégis.... Trükkök közepette elesett.
Na ez volt a csúcspont! A másik srác ekkor káromkodva röhögött. Az elesett emberke is káromkodott és teljes erővel hozzá****** (nekivágta) a lépcsőnek a deszkáját.
A jármű széttört és a két srác pedig elment a "roncsot" otthagyva, beszólogatva az embereknek.

Otthon leroskadva a TV elé elgondolkodtam: Mi vagyunk a deszkás élet utánpótlása, de ha mindegyikünk ezt a példát követné mit tennénk ha már nem lennének a "nagyok". Ha ilyenek lennénk hogy tudnánk azt a teljesítményt nyújtani mint például a Simicz-ék, Kernács Ákos. És a kör még nem ért véget, hiszen számtalan jó deszkásunk van még.
Félek, hogy erre csak egy csak egy válasz lenne.