Akik néha idepislantanak:

Gondok, kérések, kérdések.

Ha bárki valamit kérdezni, kérni szeretne akkor az írjon a pspteam@freemail.hu-ra

Köszönjük!

Megnyilvánulásaim a bloggal kapcsolatban.

Sziasztok!

Társat keresek a bloghoz. Ha valaki csatlakozni akar, az küldjön egy e-mailt a személyes adataival, és egy általa készített cikket bármely témában a pspteam@freemail.hu címre.

Mellesleg továbbra is várom kérdéseiteket ugyanerre a címre.

Milyen az új blog?

Ott voltál az OSG-n?

Tetszett az OSG12?

2009. május 30., szombat

Praxis

Történet: Egy igazi deszkázás után hazamész. Otthon remeg, illetve fáj a lábad.
Mit tegyek? Hogyan előzzem meg? Mit tehetek utána? Ezek a kérdések ilyen esetekben mindennapiak.
Csinálj magadnak limonádét ami nem csak egészséges de éberebb is leszel tőle. Figyelj oda, hogy te magad csináld igazi citromból. (abba tuti nincs tartósító szer) A deszkázás előtt nyújts egy kicsit. Ha valamelyik deszkázás közbe nagyot estél akkor szorosan (de ne túl szorosan) fáslizd be a fájós helyet. A nyújtáson kívül körözz kicsit (míg rá nem unsz) a bokáddal és a csuklóddal elkerülve a ficamokat zúzódásokat esetleges töréseket.
Ha már kinn vagy a "terepen" bemelegítésként ollie-zgass egy vagy két percig. Ha már úgy érzed hogy készen állsz és bemelegedtél akkor nyugodtan "tiszteleghetsz" a sportnak.Ha már elfáradtál, akkor jobb ha lepihensz, és öt perc után viszonylag újult erővel nekivághass.
Este a fáradt izmokat vizes kendővel vagy ha nagyon súlyos jegeld le (a jegelés ne legyen hosszabb kb. 5-10 percnél, mert így lefagyhatnak a szövetek) Utána végy egy meleg zuhanyt és menj aludni.

A praxis címszót az Offline magazinból vettem ötletként.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése