Akik néha idepislantanak:

Gondok, kérések, kérdések.

Ha bárki valamit kérdezni, kérni szeretne akkor az írjon a pspteam@freemail.hu-ra

Köszönjük!

Megnyilvánulásaim a bloggal kapcsolatban.

Sziasztok!

Társat keresek a bloghoz. Ha valaki csatlakozni akar, az küldjön egy e-mailt a személyes adataival, és egy általa készített cikket bármely témában a pspteam@freemail.hu címre.

Mellesleg továbbra is várom kérdéseiteket ugyanerre a címre.

Milyen az új blog?

Ott voltál az OSG-n?

Tetszett az OSG12?

2010. augusztus 10., kedd

Dönteni neked kell!


Ezen a nyáron színvonalas versenyek sorozata söpört végig Magyarországon. A Deszkás Piknik az idei év egyik csúcspontja volt és még hol járunk az OSG 11-től?
Apropó OSG! Bár részletes tájékoztatóval nem tudok majd szolgálni, mert nem leszek ott, azért ti helyettem is szurkoljatok, csápoljatok, és bámészkodjatok!
Szóval, 2010. 08. 28. - Budapest - Westend teteje - OSG 11?
-JÖHET?
-NANÁ!

Ez mind szép és jó, de mindennek meg van a hátránya, például ha sokat nézel tévét, akkor elromlik a szemed.
A még nem elromlott szememet az Offline egy (H)őskor Hősei című rovat nyitotta fel, amiben Pető Péter így nyilatkozott (részletek) :
Ha felnőtt fejjel gondolkodom, és az életemet nézem: nem deszkáznék. Mert egy csomó mindent elhülyéskedtem a gördeszkázás miatt. Kicsit hátrányban vagyok... A deszkázásnak nincs semmi értelme - Csak annyi, hogy magatoknak csináljátok, ha úgy érzitek. Kicsit próbáljatok meg odafigyelni a többi dologra is. Nem csak a gördeszkázás létezik.
És igaza van. Magyarországon a gördeszkázás, mint pénzkeresési lehetőség nem igen van, és ha az életed nagy részét rá áldozod, akkor nagy esélyed van, hogy előbb, vagy utóbb buksz rajta. A deszkázástól önbecsülést kapsz és kitartást tanulsz.
Igen ám, de mi van a jövővel? Az a magyar sportoló, aki az élete felét deszkázással tölti az kőműves szerűség, szakács cukrász vagy pék lesz. Jobb esetben testneveléssel foglalkozó tanár, vagy edző. Ezek sem rossz szakmák, de nehéz belőlük megélni, főleg ha nem szeretnél anyukától, apukától pénzt kunyerálni.
Amerika ilyen téren is a lehetőségek hazája, hiszen ott nem egy ember él meg belőle.
Hogyha nem akarjátok abbahagyni a deszkázást, akkor nektek, és nekem is tenni kell azért, hogy ez a sport megbecsülést kapjon kicsiny országunktól.

A lényeg, hogy te döntesz: Választasz egy viszonylag biztos utat a viszonylagos siker felé, vagy deszkázol, jól érzed magad és nem nézel a labilis jövőbe.