Akik néha idepislantanak:

Gondok, kérések, kérdések.

Ha bárki valamit kérdezni, kérni szeretne akkor az írjon a pspteam@freemail.hu-ra

Köszönjük!

Megnyilvánulásaim a bloggal kapcsolatban.

Sziasztok!

Társat keresek a bloghoz. Ha valaki csatlakozni akar, az küldjön egy e-mailt a személyes adataival, és egy általa készített cikket bármely témában a pspteam@freemail.hu címre.

Mellesleg továbbra is várom kérdéseiteket ugyanerre a címre.

Milyen az új blog?

Ott voltál az OSG-n?

Tetszett az OSG12?

2011. szeptember 13., kedd

Top Shop

Nemrégiben találtam Kaposváron egy skateshop-ot, és megfordult a fejemben, hogy mi lenne, ha felkeresném az egyes városokban lévő ilyesfajta boltokat, és írnék róluk pár sort.
Nos ez történt most is, és remélhetőleg több helyet is papírra vetek.
Elsőként a helyi shop-ot veszem kórcső alá:

A bemutatkozó szövegük így szól: 
.....ha vonz California, a szabadság, a kötetlen életstílus, az emberek elismerő tekintete. Velünk mindez valósággá válhat. Nálunk megtalálod az USA legmenőbb deszkás területének legújabb, legvagányabb ruháit, cipőit, sapkáit és kiegészítőit. Érezz át egy cseppnyi Californiát Kaposvár belvárosában. Látogass el hozzánk és adj egy kick flip-et a ruhatáradnak!


 A régi Workshop helyére került, ami szintén egy gördeszkásoknak tervezett bolt volt, így az akkori berendezési sémát követve szinte minden ugyanazon a helyen van, ahol abban az időben.
Ahogy ők írják, céljuk, hogy elhozzák California napsütötte hangulatát, ezzel kiegészítve a deszkások igényeit. 
A bolt  Kaposvár majdnem szívében helyezkedik el, ami a Teleki utca 12-14-et jelenti.
Még májusban költözött ide, és valamikor a nyáron volt a megnyitó
Emlékszem, minden nap azt lesegettem, hogy mikor nyit már ki. Bár a megbeszélt határidőt nem tudták betartani, nem csalódtam..
Nagy a választék , főleg a ruhákból, de minden kelléket megtaláltok, ami elengedhetetlen egy jó döcögéshez. Mint általában, az eladó jó fej, segítőkész, a bolt pedig kulturált.
Nagyon jó cuccaik vannak, viszonylag megfizethető áron. A legtöbb márka mind megtalálható, például a Baker, éS, Emerica, Vans, Etnies és még sorolhatnám.
Felmerülhet az a probléma, hogy nem tudsz elmenni, és így nem sikerül megtömnöd a zsebeiket. Na ez biztosan nem fog megtörténni, mivel ha hóvihar van, ha földrengés, az internetes bolt (webshop) bármikor rendelkezésedre áll, bár, most még feltöltés alatt van, hamarosan jönnek.

Az skate shop weboldala itt van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése