Akik néha idepislantanak:

Gondok, kérések, kérdések.

Ha bárki valamit kérdezni, kérni szeretne akkor az írjon a pspteam@freemail.hu-ra

Köszönjük!

Megnyilvánulásaim a bloggal kapcsolatban.

Sziasztok!

Társat keresek a bloghoz. Ha valaki csatlakozni akar, az küldjön egy e-mailt a személyes adataival, és egy általa készített cikket bármely témában a pspteam@freemail.hu címre.

Mellesleg továbbra is várom kérdéseiteket ugyanerre a címre.

Milyen az új blog?

Ott voltál az OSG-n?

Tetszett az OSG12?

2010. december 18., szombat

Fedett park - Fedetlen élvezet

Megjelent az első, összefüggő hótakaró, és vele együtt a csípős hideg, a szélről már ne is beszéljünk... Ezek miatt a fájó torok, a folyó orr és a már agyondörzsölt kirepedezett bőr is beköszönhet immunrendszerünk ajtaján.
A megoldás: Töménytelen C-vitamin, és sok-sok meleg, mézes tea.

Tegyük fel, hogy nem vagy beteg, vagy már kigyógyultál belőle, és mennél deszkázni, de a lakáson és a két utcával lejjebb lévő aluljárón kívül nincs egyetlen-egy száraz hely sem.
Ha kedved van skateparkokba járni, és igényled a fűtést, akkor irány a legközelebbi fedett park, ahol újra átélheted a szezon által nyújtott élvezeteket napsütés nélkül. (De legalább nem kell szemüveg)
A gyűjtőmunka nem volt könnyű, mert nincs egy olyan oldal, ahol az összes park fel lenne tüntetve, úgyhogy innen, onnan és amonnan gyűjtöttem össze a lehető legtöbb helyet.
Konkrét fedett területek nem üzemelnek. Ez alól kivétel a The Lab skatepark és a csepeli pool hangár. A többi helynek, csak egy kis része fedett, például az egri park. Miskolcon található a Factory, ami inkább BMX-re van kitalálva. Ettől függetlenül meleg, és ami a legfontosabb: FEDETT
Ha Székesfehérváron jártok, tegyetek egy szívességet, és ugorjatok be az Aloha-ba, ami mindenhol fűtött, kis büfékkel megszabdalt, 400-600 FT közötti parkocskácska. Valahol Fonyódon is van egy, de nem tudok róla sok információt.
Kicsiny országunkban ennyi téliesített skatepark van, de mindegyik egy kincs, még ha a szaguk és a kinézetük sem olyan...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése