Akik néha idepislantanak:

Gondok, kérések, kérdések.

Ha bárki valamit kérdezni, kérni szeretne akkor az írjon a pspteam@freemail.hu-ra

Köszönjük!

Megnyilvánulásaim a bloggal kapcsolatban.

Sziasztok!

Társat keresek a bloghoz. Ha valaki csatlakozni akar, az küldjön egy e-mailt a személyes adataival, és egy általa készített cikket bármely témában a pspteam@freemail.hu címre.

Mellesleg továbbra is várom kérdéseiteket ugyanerre a címre.

Milyen az új blog?

Ott voltál az OSG-n?

Tetszett az OSG12?

2009. augusztus 26., szerda

Mit vigyek?

Ez a kérdés gyakran felmerül az emberben.
Ha csak az utcába vagy, akkor mitnemondjak, szinte semmi nem kell. De ha az egész napodat a deszkázás fogja betölteni akkor nem árt beszerezni egy-két cuccot.

Az első dolog amit egyszerűen muszáj elvinni az a deszkád.
Azon kívül nem árt ha nálad van a diákigazolványod, adott esetben a bérleted és a kulcsod.
Pakolj be a táskádba minimum két liter ásványvizet (még egyszer mondom ásványvizet nem pedig valami cukros löttyöt), és egy két szendvicset valamint ha a boldogsághormonra vágysz legyen nálad valamilyen édesség. A pénztárcát ne csak dísznek vidd, ugyanis nem hiszem hogy ennyi kaja kitart legalább 5-7 órára vagy akár többre.
A kaja mellé pakolhatnál a táskádba vaxot. (a sohasem lehet tudni elmélet miatt)
A deszkás cipődet inkább külön vidd, de hogyha szereted a gombákat és egész nap egy szétizzadt büdös cipőbe akarod megrohasztani a cipődet akkor csak rajta.
A fényképező gépet se hagyd otthon hiszen így megörökítheted az elfelejthetetlen vagy az éppen elfelejthető pillanatokat. Ha te úgy szeretsz deszkázni, hogy a füledben dübörög a zene akkor ne felejtsd el az MP3-mat vagy az MP4-et.