Akik néha idepislantanak:

Gondok, kérések, kérdések.

Ha bárki valamit kérdezni, kérni szeretne akkor az írjon a pspteam@freemail.hu-ra

Köszönjük!

Megnyilvánulásaim a bloggal kapcsolatban.

Sziasztok!

Társat keresek a bloghoz. Ha valaki csatlakozni akar, az küldjön egy e-mailt a személyes adataival, és egy általa készített cikket bármely témában a pspteam@freemail.hu címre.

Mellesleg továbbra is várom kérdéseiteket ugyanerre a címre.

Milyen az új blog?

Ott voltál az OSG-n?

Tetszett az OSG12?

2010. március 17., szerda

Your budy will fit


A télen szerintem mindenki eltespedt és sajnos ilyenkor jó ha másfél órát el tudok gurulgatni a majdnem friss levegőn. (biztos kevesen vannak akik egy füves réten éldegélnek)
Ehhez hozzátartozik még egy kicsi levegőzés és...
Ezt mindenki tudja!
Ezenfelül az lenne az első, hogy csökkentjük a napi boldogsághormon és a b*zivvizek adagját. Az energiaital helyett, ami csak az utolsó csöppig kifacsarja belőled az energiát igyunk inkább ásványvizet. (Ha nem szereted facsarj bele citromot)
Aki emeletes házban nem a földszinten lakik, és nem volt oda a sétáért az most sem fog örülni: Fontos a lépcsőzés. Ez 200 kilókalóriát éget ki belőlünk.
Ha nem vagy egy sportoló alkat és inkább kockulni szeretsz akkor ajánlom a WII-t. Meglepő de tudományos eredmények szerint ha tizenkét órát játszunk, körülbelül 1840 kalóriát égetünk el.
Próbálkozz mélyebb légzésekkel hogy több oxigén jusson a kicsi kis testedbe. Ne vesd meg a sétát se, de nem azt mondom, hogy Pakstól sétálj el Debrecenig.
Érdeme barna rizst enni amitől biztosan nem fogsz éhezni de nem is növesztesz "saját nevelést".(pocikát) Ha nem veted meg a kemény, szerintem ízetlen, a csonthéjas cuccokat például a mandulát vagy a diót akkor szerencséd van mert ezek kisebb energiabombák.
Már aki szereti a spenótot és/vagy a káposztát (de akkor nem társaságba egyed, mert kiszagolják) annak folsav A- és C-vitamin jut ömlesztve a szervezetébe, ami szintén segít a talponállásba. És most jön a kedvencem a hagyma. Van egy olyan érzésem, hogy ebből se kéne enni egy buli előtt, de ha már ráfanyarodsz jó ha tudod hogy ez minden bacit kiírt.
A joghurt is megfontolandó választás. Ez megerősíti az immunrendszeredet.

Csonthéjban ennyi lenne a történet, ha ezt betartod akkor tavasz közepe felé egész rendben leszel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése