Akik néha idepislantanak:

Gondok, kérések, kérdések.

Ha bárki valamit kérdezni, kérni szeretne akkor az írjon a pspteam@freemail.hu-ra

Köszönjük!

Megnyilvánulásaim a bloggal kapcsolatban.

Sziasztok!

Társat keresek a bloghoz. Ha valaki csatlakozni akar, az küldjön egy e-mailt a személyes adataival, és egy általa készített cikket bármely témában a pspteam@freemail.hu címre.

Mellesleg továbbra is várom kérdéseiteket ugyanerre a címre.

Milyen az új blog?

Ott voltál az OSG-n?

Tetszett az OSG12?

2009. június 27., szombat

Az érmének is két oldala van!

Már az elején leszögezem, hogy én nem akarom elvenni a gördeszkázástól a kedveteket, csak a védőfelszerelés fontosságára szeretném felhívni a figyelmeteket.
Akkor "csapjunk is a lovak közé"!
Hogy miért pont ezt a hasonlatot választottam (a címbe)? Mert ez az igazság! Ha be akarsz adni egy trükköt akkor két dolog történhet.
Egy: Sikerül és ha van ki akkor megtapsol és elismer. (Ez egy nagyon jó érzés)
Kettő: Elesel.
Eddig oké, de nem mindegy hogy mekkorát. Lehet hogy egy karcolás sem lesz rajtad de lehet, hogy megduzzad valamid vagy talán még el is törik és.... Tovább nem folytatom. (Nem is rakok fel olyan képet)
Tudom hogy ez kicsit "nagymamás hozzáállás de ez van".
Viszont én akárkit megkérdeztem és az én véleményemet is belevéve zavaró lehet a védőfelszerelés hiszen kissé akadályozza a mozgást. Persze lehet venni de az sem az igazi. (AZÉRT CSAK VEDD MEG MERT MUSZÁJ HASZNÁLNI!!!)
Én azt mondom hogyha már nem vagy kezdő és csak az utcán deszkázol de nincs szándékodba durva trükköket beadni akkor azt megértem és szerintem mindenki más is így van vele hiszen én sem szoktam olyankor védőbe deszkázni. (De ne felejtsd el ha kezdő vagy akkor ki ne merj menni védőfelszerelés nélkül!)
Viszont ha elmész a legközelebbi skate-parkba akkor nem árt vinned a "páncélodat". (Nem csak dísznek!)

Remélem mindenki megértette.