Akik néha idepislantanak:

Gondok, kérések, kérdések.

Ha bárki valamit kérdezni, kérni szeretne akkor az írjon a pspteam@freemail.hu-ra

Köszönjük!

Megnyilvánulásaim a bloggal kapcsolatban.

Sziasztok!

Társat keresek a bloghoz. Ha valaki csatlakozni akar, az küldjön egy e-mailt a személyes adataival, és egy általa készített cikket bármely témában a pspteam@freemail.hu címre.

Mellesleg továbbra is várom kérdéseiteket ugyanerre a címre.

Milyen az új blog?

Ott voltál az OSG-n?

Tetszett az OSG12?

2011. szeptember 18., vasárnap

OSG 12

A Westend tetején idén 12. alkalommal rendezték meg az 1999-ben kezdődő Offline Sport Gamest, röviden OSG-t.
Ebben az évben a nyárbúcsúztató inkább valamifajta őszköszöntőre sikerült, ugyanis a szokásos augusztus 30. áthelyeződött szeptember harmadikára.
Most már három helyszínen zajlottak az események. A megszokott tetőparkolón és a tetőkerten kívül az úgynevezett semiramison is programok voltak.
Sok újdonság volt, köztük az új helyszín és egy most készült elem a King Ramps jóvoltából, amit  a street pályán használtak.
A deszka, inline és BMX versenyeken és több urban elfoglaltságon kívül különböző együtteseket hallhattunk például a The Idoru, Killakitt, Hősök, NKS, Bankos, sőt még a Punnany Massif is megmutatta magát.
Idén is volt Tech Deck bajnokság, a már megszokott formában, ám új helyszínen. A semiramist is be volt lakva, akár a többi hely.
Gördeszka kategóriában az első Karkossiák Zsolt lett, másodikként léphetett dobogóra Ignacio Morata, a harmadik lépcsőfokra pedig Bachmann Márk állt fel.
A programok után 21:00-tól Afterparty volt a Zöld Pardonban, ahová 400Ft-ért be tudtál jutni, akár 18 év alatt is. Mindkét színpadot igénybe vették a Dj-k.
Nagyon jóra sikeredett az idei OSG, de szerintem idén kevesebben voltak, bár ez a szeptemberi időpont miatt nem is csoda.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése