Akik néha idepislantanak:

Gondok, kérések, kérdések.

Ha bárki valamit kérdezni, kérni szeretne akkor az írjon a pspteam@freemail.hu-ra

Köszönjük!

Megnyilvánulásaim a bloggal kapcsolatban.

Sziasztok!

Társat keresek a bloghoz. Ha valaki csatlakozni akar, az küldjön egy e-mailt a személyes adataival, és egy általa készített cikket bármely témában a pspteam@freemail.hu címre.

Mellesleg továbbra is várom kérdéseiteket ugyanerre a címre.

Milyen az új blog?

Ott voltál az OSG-n?

Tetszett az OSG12?

2009. május 14., csütörtök

Na ezt döntse el valaki!


Ha a barátoddal egy délutáni nap nem tudjátok eldönteni hogy miről is beszélgessetek, akkor ez egy igazán jó téma lehet.

Egyik oldal (Egy deszkás):A gördeszkázás hatalmas szabadságot ad. (Persze a lányok sem vetik meg) Ami az egyik legjobb, az hogy sok helyen űzhetem. "Barátokkal szép az élet", ez egy igaz mondás és a deszkázásba sem elhanyagolható. Bárhova magammal vihetem, mert nem foglal túl sok helyet. "Egy kis" gyakorlással bármit megtanulhatok.

Másik oldal (Nénike): A deszkázással együtt rengeteg seb fog feltűnni a lábadon, könyöködön...stb és a sebbel teli fiúkat nem igazán szeretik a lányok. Drága egy sportág (míg másnak sport, bohóckodás addig nekem ez a szabadság) Zavaró a sok "csattogtatás". Sokan kerülnek be a kórházba a "görkorcsolyázás" (így hívják az öreg nénikék) miatt.

Na most ezt döntse el valaki, hogy kinek van igaza.
Sok sikert!

Az én véleményem: Igaz hogy a gördeszkázás szabadságot ad ugyanakkor sebekkel is megáld. Hát a lányok..... Legközelebb hosszú gatyát vegyél fel. Igaz hogy a gördeszkázás drága sport de nem kell rögön 30.000 forintos deszkát venni. (de ha már elég jó vagy akkor nem árt) A gördeszkázás tényleg hangos, de.... Istenem! Nem mi tehetünk róla. Ez a kórházba kerülés...hát...kicsi az esélye.
Ebbe a sportba sokat számít a kreativitás. A deszkázásba bele lehet vinni a saját egyéniséged.
De akár valami másról van szó.
Pl.: Nemrég a legjobb barátommal (a blog másik szerkesztőjével) a vásárcsarnokba mentünk deszkázni. Megláttunk egy jó kidobót (leejtő) és a fölötte lévő placcot. Játszottunk a gondolattal: Hát...talán lehetne valamit vele csinálni. Sajnos nem tudtunk ráhajtani mert a kidobó előtt fű volt. (Na itt jön a kreativitás.) Kerestünk valamit amiről el lehet indulni. Találtunk egy szétszedett kerítést a földön. Eléraktuk de volt egy kicsi rés amin a deszka nem tudott átmenni. Körübelül öt perc után meglett a szerencsés kiválasztott. Szintén a földön hevert egy ereszdarab. Pontosan akkora volt ami oda fért. Kis igazgatás, és voala!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése