Akik néha idepislantanak:

Gondok, kérések, kérdések.

Ha bárki valamit kérdezni, kérni szeretne akkor az írjon a pspteam@freemail.hu-ra

Köszönjük!

Megnyilvánulásaim a bloggal kapcsolatban.

Sziasztok!

Társat keresek a bloghoz. Ha valaki csatlakozni akar, az küldjön egy e-mailt a személyes adataival, és egy általa készített cikket bármely témában a pspteam@freemail.hu címre.

Mellesleg továbbra is várom kérdéseiteket ugyanerre a címre.

Milyen az új blog?

Ott voltál az OSG-n?

Tetszett az OSG12?

2010. szeptember 10., péntek

Mkor a zene szól...

Minden hét szombatján az Mp3-at bekapcsolom reggel kilenckor, és le sem áll délután 5-ig. Ezek a deszkás napjaim, amikor mindenre van időm.
Ha nincs veled senki, és egyedül vagy a kopár spotnál, vagy a parkban, elkell a zene. Nincs annál jobb, mikor egy pörgős kis skate-punk, vagy amit akarsz feltuningol abban a három percben, aztán jön a következő szám, és kezdődik előről...
Kutatások bizonyítják, hogy a zene hatással van az emberi testre, ezen belül az idegrendszerre.
Mivel mindenki más zenét szeret, ezért egy stílus nem mindenkinél éri el ugyanazt a hatást.
Bár nem azt hallgatom, a rap egy igazi "madafaka jeah nigga" zene. Ez kompletten annyit tükröz, hogy a számokban lévő szöveg miatt elég komolyan bepipulhat az ember.
A Hip-Hop már egészen más. Pörgős és ritmusos zene, ami elég jó, alaphangulatot kölcsönöz, de szerintem közelsem elég jó ahhoz, hogy egy kiadó adrenalin fröccs jusson a szervezetedbe.
Az adrenalin heves izgalmi állapotokban jelentkezik, ami egyfajta feszültségoldó, félelem- és adott esetben) fájdalomcsillapító.
A rock és a punk egyes fajtái megnyugtathatnak és ellazítanak, ami egy nem jól sikerült nap végén tényleg remek és hatásos. De ha jól érzed magad, akkor egy kis agresszivitást adagol a buksidnak, amiből jó esetben nagyadag adrenalin löket jön felszínre.
Ez a deszkázás elengedhetetlen eleme. Ez nálam feljavítja a trükköket, és mivel nincs félelem, bármit megteszek. Ezen kívül a kütyüt gitárnak nézem és megpengetem a húrjait...

A lényeg az, hogy a zene mindig és mindenkinek jó, csak ki kell találni, hogy melyik...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése